Ga naar hoofdinhoud

Opnieuw zege voor Ward en HH Carlos Z

McLain Ward met HH Carlos Z. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Na hun zege in de 1,45m-speedproef afgelopen donderdag, voegden McLain Ward en HH Carlos Z (v. Chellano Z) daar gisteren ook de overwinning in $ 50,000 Jumpers aan toe. De tweede plaats in de rubriek over 1,60m met barrage was voor de Canadees Ian Miller en Maggie Mc Alary mocht zich in de Palm Beach International Arena in Wellington als derde opstellen bij de prijsuitreiking.

Elf van de 56 combinaties wisten in de eerste omloop foutloos te blijven en mochten zich melden voor de barrage, waar uiteindelijk de eerste vier foutloos bleven.

Ward was met de zoon van Chellano Z oppermachtig, de Amerikaan was ruim twee seconden sneller dan zijn concurrenten en finishte in 37.52 seconden. Miller zat in het zadel van Dixson en was op zijn beurt precies twee seconden sneller dan Mc Alary en HH Ciske van Overis. De Canadees kwam in 39.72 seconden over de eindstreep met de dertienjarige zoon van Vigo d’Arsouilles en Mc Alary en de veertienjarige Celano-dochter hadden 41.72 seconden op de klok.

De top 5 werd verder compleet gemaakt door de thuisrijdende Katherine A. Dinan en Richard Spooner.
Dinan zat in het zadel van de vijftienjarige Nougat du Vallet en was met 47.69 seconden goed voor de vierde en laatste foutloze rit en Spooner stuurde Big Red rond in 42.93 seconden, maar kreeg vier strafpunten.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.