Ga naar hoofdinhoud

Overwinningen voor Laseur en Duffy in Vragender

Alex Duffy
Mitch Laseur pakte gisteren de winst in de Medium Tour tijdens Jumping de Achterhoek in Vragender. Hij was twee Duitsers en twee Zweden te snel af in de Hotel de Lindeboom-prijs. In de Big Tour ging de overwinning naar de Ier Alex Duffy.


Twee lange rubrieken sloten de vrijdag af in Vragender. De Hotel de Lindeboom-prijs, een Twee Fasen rubriek over 1.40m, telde 87 deelnemers. Mitch Laseur boekte een fraaie overwinning met de Berlin-zoon Bleu Bayou. De combinatie kwam in 28.16 seconde over de finish. Lars Nieberg werd tweede met  Nabab de Revel (v. Nabab de Reve), Isabell Bengtsson uit Zweden werd derde op Fernando (v. Triomphe De Muze). Vincent Geerink met Qrunch De La Roque en Lars Kuster op Guevara S eindigden in de top tien met een zesde enzevende plek.

Het hoofdnummer van de vrijdag, de Rabobank Noord- en Oostachterhoek prijs, ging naar de Ier Alex Duffy. In de barrage van het 1.45m stuurde hij de KWPN-er Wrangler II (v. Padinus) in de winnende tijd van 28.32 seconde rond. De Zweed Douglas Lindelöw pakte de tweede plaats met de Odermus-zoon Udermus en Harrie Wiering was met de derde plaats de beste Nederlander. Ook hij was foutloos in de barrage met World Wide (v. Corland). Charlotte Verhagen had Abache HL (v. Cantos) onder het zadel en werd met haar foutloze barrage vijfde.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.