Ga naar hoofdinhoud

Richard Spooner wint Grand Prix in Californië

Richard Spooner won met Cristallo (v. Caretino) afgelopen zondag de 50.000 Dollar Card Flex Grand Prix van HITS in Thermal, Californië. Spooner sleepte hiermee 15.000 Dollar in de wacht. Dit was de laatste kwalificatiewedstrijd voor de 1Miljoen Dollar Grand Prix over twee weken.

Spooner was de snelste, van de vier, in de barrage met een tijd van 42.72 seconden. Ashlee Bond Clarke zette zowel de tweede, als de derde tijd neer. Dit deed Clarke met Chela LS (v. Fergar Mail) en Agro Star (v. Argentinus). Mandy Porter was met Con Capilot (v. Con Capitol) twee seconden langzamer dan Spooner.

“We zijn samen overal geweest en hebben alles samen meegemaakt”, zei Spooner achteraf over de zestienjarige Crsiatallo met wie hij al negen jaar een succesvolle combinatie vormt. “Ik zou niet weten waar ik zou staan zonder hem, maar het zou zeker niet in de top van het veld zijn.”

Over de Miljoen Dollar Grand Prix over twee weken zei hij: “Als de sprongen hoger worden, wordt Cristallo beter. We zullen zien hoe het gaat.”

Bron: Horses/ Worldofshowjumping

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.