Ga naar hoofdinhoud

Rocky W springt naar derde plek in GP Bratislava

Op het CSI3* in Bratislava sprong Rocky W (v. Libero H) onder Kaitlin Dawn Campbell naar de derde plek in de 1.60m-Grote Prijs afgelopen zondoag. Zycalin W (v. Berlin) was ook succesvol, Alain Jufer won twee 1.50m-rubrieken met hem het Slowaakse concours.

Kaitlin Dawn Campbell vormde met de Libero-zoon Rocky W (fokker Benny Wezenberg uit IJsselmuiden) één van de zeven combinaties die in zowel het basisparcours als de barrage foutloos wisten te blijven in de Grote Prijs, welke op naam kwam van Fransman Louis Bouhana met Qlandestin Sas (v. Elan de la Cour). Snelste vierfouter in deze Grote Prijs werd Elizabeth Gingras met de KWPN-er Zilversprings (v. Silverstone).

Duitsland won de Nations Cup-wedstrijd in Bratislava net vóór Zwitserland. Alain Jufer zette met Wiveau M (v. Niveau) een 0/4-rit neer voor Zwitserland. De derde plek in de Nations Cup van Slowakije ging naar Canada, met in hun team Elizabeth Gingras met Zilversprings die dubbel nul reed.

De voorheen door Patrick Lemmen gereden elite sport-spr merrie Zycalin W wist onder Alain Jufer zowel het 1.50m op donderdag als het 1.50m op zaterdag te winnen. Beide rubrieken werden direct op tijd verreden. Op zaterdag was er een vijfde plek in deze rubriek voor Doda de Miranda met AD Uutje (v. Monaco).

In het 1.40m direct op tijd op zaterdag sprong Yuri Mansur naar de derde plek met Allure G (v. Arkansas). In deze rubriek was er een zesde plek voor Derin Demirsoy op de Calvados-zoon Vancouver. Mansur en Allure G toonden hun vermogen op zaterdag in de Six Bars-wedstrijd, waar ze zevende werden. Bovendien vielen ze een dag later ook in de prijzen in het 1.45m, daar wonnen ze het derde geld. Jordan MacPherson sprong met Aanwinst (v. Odermus R) naar de vierde plaats.

Bron Horses/KWPN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.