Ga naar hoofdinhoud

Sander Geerink kan succes van gisteren niet evenaren

Sander Geerink, hier met Casco Boy
Sander Geerink kwam ook vandaag met vier paarden aan de start in de Baltica Summer Tour in het Poolse Ciekocinko. Gisteren wist hij met drie paarden een podiumplek te pakken (1, 2 en 3), maar vandaag moest hij genoegen nemen met een 5e, 14e, 8e en 6e plek.

De 1,35m rubriek Tabel C startte Geerink met Zucarlos (v. Cavelier), die we eerder tegenkwamen onder het zadel van Vleut Jr. De rit leverde Geerink vier strafpunten op. De nummers 1 tot en met 3 bleven foutloos. De snelste ruiter was Anna Ebel-Jürgens  (Levado) die in 64,26 seconden rond kwam en zich als eerste mocht opstellen.
Vervolgens kwam Geerink aan de start met Casco (v. Contendro), in het 1,40m-parcours, direct op tijd. De rit leverde hem vier strafpunten op in een tijd van 64,61 seconden. Acht combinaties kwamen foutloos rond, waarbij Hanna Åkerblom uit Zweden de snelste tijd (56,13 seconden) neerzette en de overwinning opeiste.
In de derde rit moest Geerink zeven combinaties voorlaten. Deze rit op tijd met barrage legde Geerink af met de bruine Kannan-zoon Qrunch de la Roque, die hij eerder overnam van zijn broer Vincent. Met vier fout en een tijd van 76,11 seconden kwam hij niet in aanmerking voor de barrage. Deze rubriek werd gewonnen door Rasmus Lünenberg met Sanna (v. Canturo). Tot slot kwam Geerink in de Grand Prix over twee manches aan de start met Robinson (v. Rupert R). In deze rubriek over 1,50m liep de combinatie in de eerste manche acht strafpunten op (tijd: 84.93 seconden en bleef in de tweede manche foutloos. Hij had 50,22 seconden nodig om aan de finish te komen. Het leverde Geerink de zesde plaats op. De Duitser Marc Bettinger reed met Bacardi twee rondjes zonder strafpunten en mocht daarmee de eerste prijs in ontvangst nemen.

Gerelateerd bericht (1, 2 en 3 voor Sander Geerink in Polen).

Klik hier voor de complete uitslagen.

Bron: Horses

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.