Ga naar hoofdinhoud

Sanne Thijssen niet te kloppen in GP Mijas

Sanne Thijssen was zojuist niet te kloppen in de Grote Prijs van de Costa del Sol Tour. Vorige week schreef de amazone ook al de overwinning van de belangrijkste rubriek van de zondag op haar naam in Mijas en vandaag pakte ze met Con Quidam RB opnieuw de hoofdprijs. 

De beste twaalf ruiters in de eerste ronde mochten zich nog een keer melden en Thijssen zette niet alleen veruit de snelste tijd neer in de tweede omloop met de Quinar-zoon, maar bleef daarbij ook nog eens foutloos.
Steven Franks en Brutus III bleven ook foutloos in deze ronde, maar hadden bijna zeven seconden meer nodig dan Thijssen om de finish te bereiken.
De derde plek was voor de Duitser Thomas Weinberg met Clayton en hij werd gevolgd Doron Kuipers met Zinius.
De top 5 werd verder compleet gemaakt door Fabrice Dumartin en Cannavero uit Frankrijk.

Leon Thijssen, Jelmer Hoekstra en Jody van Gerwen mochten ook twee keer aantreden. Leon werd negende in het zadel van Captain Cooper, Hoekstra eindigde op de tiende plaats met Chaplin en Van Gerwen werd elfde met Balladium.

Rubriek 1.40m

In de rubriek over 1.40m was het Jelmer Hoekstra die er met de overwinning vandoor ging.
In deze tweefasen rubriek stuurde Hoekstra Corientes in 27.9 seconden als snelste foutloos rond. Alexandre Fontanelle uit Frankrijk werd tweede met Tzara Belin en de Argentijn Fidel Segovia eindigde op de derde plaats met G C Atlanta Z.

De top 5 werd verder compleet gemaakt door Doron Kuipers met Indiana van HD en de Spaanse Laura Roquet Puignero met Quilate del Duero.

Demi van Grunsven mocht ook twee keer aantreden met Amaretto en eindigde uiteindelijk op de negende plek.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.