Ga naar hoofdinhoud

Thijssen zesde in Gijon

De overwinning van het vijfsterren parcours over 1.40m in het Spaanse Gijon was vanmiddag voor de thuisrijdende Diego Perez Bilbao met Lordanos Junior. Het duo finishte foutloos in de tweede fase in 23.15 seconden. Leon Thijssen zorgde met Quinoa Des Riollets voor het beste Nederlandse resultaat en pakte de met een foutloze rit de zesde plaats.

Ook de tweede plaats werd opgeëist door een thuisruiter, Leonardo Medal Garcia zat in het zadel van de achtjarige Rey de Gozon en zette een foutloze rit neer in 24.12 seconden.

Billy Twomey pakte de derde plaats met de dertienjarige KWPN-er Tin Tin. Het Ierse duo was met 24.99 seconden een fractie sneller dan Keith Shore met Zegreanne Z en verwees het Britse koppel naar de plek naast het podium. Shore was op zijn beurt slechts 0.01 seconde sneller dan landgenote Julie Andrews met Canora, die de top 5 compleet maakte.

Doron Kuipers verscheen ook aan de start in deze rubriek en stuurde de elfjarige Clintissima naar de achtste plek.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

 

Eén reactie op “Thijssen zesde in Gijon

  • Jan

    Fijn dat jullie alles weer netjes op de site zetten,maar waar zijn de uitslagen van csi3* jakubowice? Konden jullie zien dat Sanne Thijssen de ranking proef heeft gewonnen en Robert vos ook weer top bezig is geweest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.