Ga naar hoofdinhoud

Thuisoverwinning 1.50m Spangenberg, Schuttert zevende

Meredith Michaels-Beerbaum schreef zojuist in het Duitse Spangenberg de overwinning van het parcours over 1.50m op haar naam. Frank Schuttert plaatste zich vanwege een tijdfout niet voor de barrage en zorgde met de zevende plaats voor het beste Nederlandse resultaat in deze driesterrenrubriek.

Michaels-Beerbaum zat in het zadel van de negenjarige Apsara en was met 38.81 seconden net een fractie sneller dan Chloe Reid met Athena. De Amerikaanse springamazone kwam met de KWPN-merrie in 38.86 seconden aan de finish.
De derde plek op het podium was voor de thuisrijdende Maximilian Ziegler met DPS Askoto. Het Duitse duo zette de langzaamste foutloze barragerit neer en kwam in 39.08 seconden over de eindstreep.

De Oekraïense Katharina Offel reed Sky Fly SB als snelste rond in de barrage, maar kreeg vier strafpunten en moest genoegen nemen met de plek net naast het podium.
Jos Lansink maakte met Go Easy de Muze de top 5 compleet en Jan Sprehe kreeg met Startlight acht strafpunten in de barrage voor thuispubliek en werd zesde.

Schuttert kwam in deze rubriek met GK Quentin aan de start. In de eerste omloop kreeg het duo een strafpunt vanwege de tijd en eindigde uiteindelijk op de zevende plaats.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.