Ga naar hoofdinhoud

Thuisoverwinning voor Mirco Casadei in 1.45m

Placeholder springen wedstrijd
Mirco Casadei won voor eigen publiek de 1.45m van de Toscana Tour. In deze rubriek was de best geklasseerde Nederlander Kirsten Rikkert met een vijfde plaats. Maureen Bonder hield de Hollandse eer hoog in de 1.40m, door beslag te leggen op de vierde plaats.

In Arezzo stuurde Casadei de Holsteiner My Forever in de speedproef naar een tijd van 64.85 seconden en nam met deze prestatie de eerste prijs in ontvangst. De Belg Michael van den Bosch en de Cantos-nakomeling Watch Me werden tweede door te finishen in 65.48 seconden. Casadei’s landgenoot Giovanni Lucchetti spoedde zich met de KWPN-gefokte Bella Strade naar de finishlijn, maar de ruiter was zeventien honderdsten van een seconde te langzaam om hogerop in het klassement te kunnen komen.

Op de vierde plaats eindigde Nicola Philippaerts en H&M Quenzo de la Roque (v. Kannan) met een tijd van 66.88 seconden, gevolgd door Rikkert en de KWPN-er Sorrento. Het duo verliet het parcours in 67.83 seconden.

In deze rubriek kwam Jody van Gerwen ook aan de start. De amazone reed Centurio (v. Chippendale Z) naar de 40ste plaats.

In de 1.40m ging de Zwitserse Jane Richard Philips met de winst ervandoor. De amazone stuurde de Zangersheide-gefokte Zekina Z naar een tijd van 31.50 seconden en bleef hiermee de Oekraïner Ferenc Szentirmai voor, die met Corenso (v. Contendro I) de klok stop zette op 32.27 seconden. Voor thuispubliek werden Emanuele Bianchi en de Berlin-nakomeling Zycalin W derde door een tijd neer te zetten van 33.17 seconden.

Maureen Bonder en de Quidam de Revel-nakomeling Champion de Quidam RV werden vierde met een tijd van 33.23 seconden, gevolgd door Peder Fredricson en de sBs-er H&M All In. Fredricson was vijftien honderdsten van een seconde later door de finish heen gereden.

Bekijk hier de uitslagen van de 1.40m rubriek.
Bekijk hier de uitslagen van de 1.45m rubriek.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.