Ga naar hoofdinhoud

Troostfinales 5- en 6-jarigen voor Spits en De Bock

In de Ramiro-piste werd de troostfinale voor de zesjarigen verreden. Patrick Spits zegevierde met Bellissimo Z (v.Bonmako x Chin Chin). In de Alme-piste mocht Valentijn de Bock met Konka A (v. Zirocco Blue VDL x Corland) de winst mee naar huis nemen.

Patrick Spits reed Bellissimo Z foutloos naar de zege in deze rubriek direct op tijd. In 51.14 seconden kwamen zij over de eindstreep. Thierry Goffinet eindigde net achter Spits door met Think Twice (v.Toulon) een tijd van 51.59 seconden neer te zetten. Catalya (v. Corlensky) reed onder Mateusz naar een derde plaats in 52.11 seconden.

Bij de vijfjarigen was het Konka A (v. Zirocco Blue) onder Valentijn de Bock die beslag legde op de eerste prijs. Voor Nederland verscheen Danny Willems met Falcon in de ring. Willems eindigde met deze Cartano-nakomeling op de vijfde plek in de Alme-piste.

Achter De Bock eindigde Kriton Zafiropoulos met Forever Liefhebber (v. Mr. Blue). Sammie Jo Coffin maakte met Crocantino of Greenhill Z (v. Cassini I) de top drie compleet.

Klik hier voor de uitslag van de zesjarigen.

Klik hier voor de uitslag van de vijfjarigen.

Bron: Horses

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.