Ga naar hoofdinhoud

Weishaupt vliegt naar overwinning 1.50m Knokke

Philipp Weishaupt en de 10-jarige Cordalmé-nakomeling Chico grepen gisteren naar de overwinning in de 1.50m rubriek zonder barrage op het vijfsterrenparcours van Knokke. In een razendsnelle tijd van 33.95 seconden eiste de Duitse combinatie de overwinning op en liet hiermee Marcus Ehning achter zich.

Weishaupt was zijn landgenoot duidelijk te snel af, want Ehning en de Cornet Obolensky-nakomeling Comme Il Faut lieten 34.47 seconden noteren en eindigde hiermee op de tweede plek. Ehning werd gevolgd door de Oekraïense combinatie Ferenc Szentirmai en Chaccland (v. Chacco-Blue), die het parcours in 37.07 seconden voltooiden. Janne-Friederike Meyer en Goya (v. Wandor van de Mispelaere) sloten aan op plaats vier.

De beste Nederlandse prestatie was voor Willem Greve en Carambole N.O.P. (v. Cassini I). Met zijn elfjarige Holsteiner hengst zette hij de klok stil op 38.73 seconden en eiste hiermee de vijfde plek op. Harrie Smolders en Regina Z (v. Rex Z) zien we terug op plek vijftien, gevolgd door Leopold van Asten en VDL Groep Quinthago Z (v. Quinar Z) op achttien.

Klik hier voor uitslagen.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.