Ga naar hoofdinhoud

Zoï Snels en I’m Special de Muze winnaars GMB-finale 6/7 jarigen

Op ICNN Drachten werd gisteren de GMB-finale voor zes- en zevenjarigen verreden. Zoï Snels en het fokproduct van Joris de Brabander I'm Special de Muze (v. Emerald van 't Ruytershof) werden na deze serie wedstrijden uitgeroepen tot winnaars van de competitie in deze leeftijdscategorie.

Snels werd met de BWP-er weliswaar wel overall kampioen, maar de wedstrijd in Drachten werd gewonnen door Guido Jan Schoemaker en de Lupicor-merrie Dusty. De barrage telde toen zeven combinaties, waarvan twee zich hier foutloos doorheen wisten te slaan. Schoemaker voltooide het barrageparcours in 35.27 seconden en werd eerste. De overall-winnaar zelf werd tweede met een tijd van 37.50 seconden. Derde werden Lieke Ophof en de Lord Z-nakomeling Citanja, die een razendsnelle tijd van 33.40 seconden hadden neergezet. Echter, gooide een balk roet in het eten, waardoor de combinatie de winst aan zich voorbij moest laten gaan.

Marco Brinkman en GMB Chivu (v. Numero Uno) werden vierde vanwege de gemaakte springfout. Josta van Straaten werd vijfde met Dabelle-s (v. Ustinov) en zesde met Ciao Bella S (v. Triomphe De Muze).

Bekijk hier de uitslag van de competitie van gisteren.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.