Ga naar hoofdinhoud

Sterk deelnemersveld Wellington Eventing Showcase

De derde editie van het prestigieuze $100,000 Land Rover Wellington Eventing Showcase, dit weekend op het Palm Beach International Equestrian Center in Wellington, heeft een sterk deelnemersveld. Tweevoudig winnaar Boyd Martin is er weer klaar voor, hij heeft twee troeven op de startlijst staan. De Amerikaan neemt het onder meer op tegen Sir Mark Todd en William Fox-Pitt.

William Fox-Pitt en Sir Mark Todd komen voor het eerst op de eventingwedstrijd in Wellington. Ze rijden allebei op geleende paarden. William Fox-Pitt krijgt Steady Eddie (v. Jetball xx), een van de 4*-paarden van Boyd Martin, onder het zadel.

Mark Todd

Mark Todd komt met twee leenpaarden aan de start: De KWPN’er Devil Munchkin (v. Casiro I) en L’Alezane (v. Monte Carlo), een van Sara Kozumplik Murphy’s paarden. Devil Munchkin van de Canadese Sable Giesler weet hoe het is om onder een vreemde ruiter rond te gaan, vorig jaar werd hij derde met Daniel Jocelyn.

Dan Jocelyn

Dan Jocelyn doet ook dit jaar weer mee, nu leent de Nieuw-Zeelander Cruising Guy (v. Loughahoe Guy) waarmee Michael Hung de Indoor Cross in Toronto won.

Boyd Martin

Boyd Martin heeft zijn 4*-paard Welcome Shadow (v. Flagmount King) op de startlijst staan. Afgelopen najaar liep het zijn eerste 4* in Pau en werd dertiende. Daarnaast rijd Martin een nieuw paard, de Oldenburger Long Island T (v. Ludwig von Bayern).

Bron Eventingnation/Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.