Ga naar hoofdinhoud

Subli Competitie vijfjarigen voor Gamante D

Gamante D, hier als kampioene op de NMK. Foto Melanie Brevink-van Dijk
Met 83,40% bleven de Contango-dochter Gamante D en haar amazone Jennifer Sekreve ruimschoots voor op de concurrentie in de Subli Competitie voor vijfjarigen, die vanavond werd verreden op Jumping Amsterdam. De Johnson-zoon George en de Totilas-zoon VMF Gladiator duelleerden om plaatsen twee en drie. De strijd werd uiteindelijk beslist in het voordeel van George, die net 0,80% meer scoorde.

Gamante D kreeg van de drie juryleden drie keer een 8,5 toegekend; voor de draf, gehoorzaamheid en aanleg. De stap was met een 7,8 het laagst beoordeelde onderdeel.

Concurrenten

Joyce Lenaerts stelde George voor en reed 80,80% bij elkaar. Hij overtuigde voornamelijk met zijn draf en gehoorzaamheid en wat minder in de stap.

Zijn grootste concurrent voor het zilver, VMF Gladiator en amazone Stephanie de Frel, draafde naar een 8,3 en viel op met zijn aanleg.

Stap

Jeanine Nieuwenhuis stuurde Genua TC (v. Charmeur) in de halve finale nog naar de derde plaats, maar bleef nu steken op plaats vier. De score van expressief bewegende ruin werd voornamelijk gedrukt door een 6,9 op de stap.

De Friese hengst Kop Jansen LimiTed Edition (v. Uldrik van’e Vesta Hoeve) liep onder Judith Pietersen 68,80% bij elkaar.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.