Ga naar hoofdinhoud

Team Oranje gearriveerd op WK-terrein

Chardon, Timmerman en De Ronde. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Op individueel deelnemer Hans Heus na zijn inmiddels alle Nederlandse deelnemers gearriveerd op het terrein van landgoed De Prinsenhoeve in Breda, waar morgen het Wereldkampioenschap voor vierspan paarden van start gaat. Teamleden IJsbrand Chardon, Koos de Ronde en Theo Timmerman, individueel deelnemers Bram Chardon, Edwin van der Graaf, Herman ter Harmsel, Hans Heus, Peter de Ronde en Mark Weusthof maken zich op voor de strijd, waarin zij het opnemen tegen 48 deelnemers uit 15 landen.

Voor Edwin van der Graaf en Bram Chardon wordt het WK extra spannend, zij maken in Breda hun WK-debuut bij de vierspan paarden. Voor de 23-jarige Bram is Breda overigens bekend terrein, hij won hier vorig jaar voor de derde opeenvolgende keer de wereldtitel bij de vierspan pony’s.

Puntjes op de i

Vandaag was een aantal Nederlandse vierspanrijders al te vinden op het trainingsterrein, waar zij onder leiding van bondscoach Harry de Ruyter de laatste puntjes op de i zetten. Na de traditionele landenavond vanavond gaat het Wereldkampioenschap op woensdagmorgen om 09.30 uur officieel van start met de veterinaire keuring. Na de loting morgenmiddag om 13.00 uur is de startlijst van de dressuur op donderdag en vrijdag bekend.

Klik hier voor meer informatie, startlijsten en uitslagen.

Bron: Persbericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.