Ga naar hoofdinhoud

Thijssen twee, Sleiderink drie in Big Tour Ommen

De laatste proef van de dag op Jumping de Driehoek kende vanavond een Egyptische winnaar, Karim Elzoghby. In de proef direct op tijd over 1.50m verwees hij Leon Thijssen en Sjaak Sleiderink naar respectievelijk de tweede en derde plaats.

Vroeg in de proef liet Leon Thijssen zien hoe het moest. Met Kannan-dochter Quintera zette hij een scherpe tijd weg van 55.84. En hij bleef lang aan de leiding, tot richting het eind van de proef Elzoghby van start ging. Met Colour Girl (v. Cormint) snelde hij door de finish in 54.67 seconden.  Sjaak Sleiderink deed niet veel later nog een goede poging de tijd de twee bovenstaande heren te kloppen, maar met W Zarah (v. Rubert R) ging hij niet sneller rond dan 56.54.

Op vier stond Duitser Phillip Weishaupt met Stakkato-nakomeling Souvenir en op vijf eindigde de Zweedse Angelica Augustsson met Quiet Easy (v. Quidams Rubin).

Dubbel Vos
In de top tien begaven zich ook Bart Bles met Wolisco Ddh (v. Nolisco), zij werden zesde. Robert Vos deelde de zevende plaats met een tijd van 58.30, die ook Belg Pieter Devos had.

Ook morgen is dit evenement live te volgen via deze link.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Horses

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.