Ga naar hoofdinhoud

Thuisoverwinning in Gold Tour Arezzo

Piergiorgio Bucci ging er zojuist in Arezzo met de zege vandoor in de driesterren Gold Tour over 1.50m. De Italiaan zadelde de negenjarige Heartbreaker vd Achterhoe voor dit twee fasen parcours en was met 37.43 seconden op de klok goed voor het snelste foutloze resultaat. Olivier Philippaerts werd tweede en Riccardo Pisani kon zich voor thuispubliek als derde opstellen voor de prijsuitreiking.

Philippaerts zat in het zadel van de tienjarige Gitania V G en stuurde de dochter van Cicero in 38.24 seconden over de eindstreep, goed voor de tweede plek. Het Belgische duo was ruim een seconde sneller dan Pisani, die in het zadel van de dertienjarige Chico Z tot een tijd kwam van 39.34 seconden.

De top 5 werd verder compleet gemaakt door Fabrice Dumartin met de tienjarige Cannavaro uit Frankrijk en Luca Maria Moneta met de negenjarige Herold N.
Suus Kuyten kwam als enige Nederlander aan de start in deze rubriek. Zij kreeg negen strfapunten met Billy King in de tweede fase en bleef steken op de 46-ste plek.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.