Ga naar hoofdinhoud

Top 10 klassering Albert Zoer en Heechhiem’s Cancun VDM in GP Spangenberg

In de 3* Grand Prix van Spangenberg reed Albert Zoer Heechhiem's Cancun VDM naar een negende plaats. In de zware wedstrijd kreeg Zoer een balk in het basisparcours, maar door zijn goede tijd was hij de snelste vierfouter. Felix Hassmann was oppermachtig met Holsteiner hengst Cayenne WZ (v. Claudio), met maar liefst drie seconden versloeg hij Michael Kölz in de barrage.

De 1,55m Grote Prijs in Spangenberg was zwaar en de toegestane tijd krap. Slechts vijf combinaties haalden de barrage. Drie combinaties bleven nul, maar liepen tegen een tijd fout aan.

Snelste vierfouter

Albert Zoer kreeg in het basisparcours een balk met de tienjarige Balou du Rouet-zoon Heechhiem’s Cancun VDM. Als snelste vierfouter mocht hij zich als negende in de prijsuitreiking opstellen. Glenn Knoester moest met Alpicor (v. Lupicor) helaas opgeven.

Pijlsnel

Met een pijlsnelle ronde stelde de Duitser Felix Hassmann op de Claudio-zoon Cayenne WZ de overwinning in de Grote Prijs veilig. Zijn tijd van 43,54 seconden was maar liefst drie seconden sneller dan de nummer twee Michael Kölz met de negentienjarige merrie Daria 46 (v. Lavall I). Kölz klokte 46,54 seconden.

Sprehe derde

Ook de derde plaats kwam in Duitse handen. Jörne Sprehe reed Stakki’s Jumper, een elfjarige zoon van Stakkato Gold, foutloos rond in 47,03 seconden.

Harm Lahde met Larry 210 en de Braziliaan Joao Victor Castro op Quentin PJ (v.  Quidam de Revel) kregen beiden een balk aan de benen en werden respectievelijk vierde en vijfde.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.