Ga naar hoofdinhoud

Top tien klassering Smolders in Toronto

De met 35.000 Canadese dollars gedoteerde Accumulator Challenge ging vannacht naar de Duitse springruiter David Will. Hij reed met Cento du Rouet het volle aantal punten bij elkaar in veruit de snelste tijd. Harrie Smolders kwam met Cicero II dicht in de buurt van een podium plaats qua tijd, maar had minder punten. De achtste plaats viel hem daardoor ten deel.

David Will haalde de 65 punten binnen in 45,46 seconden met de negenjarige Chintan-zoon Cento du Rouet. De nummers twee en drie hadden zo’n drie seconden meer nodig om het volle aantal punten bij elkaar te springen. Shane Sweetnam reed Cobolt (v. Cyklon) in 48,17 seconden naar de tweede plek. De derde plaats was voor de Belg Jos Verlooy en de Cornet Obolensky-zoon Caruso (48,67 seconden).

Op de plaatsen vier en vijf kwamen de eerste Canadese combinaties. Tiffany Foster had de KWPN’er Chesney (v. Indoctro) onder het zadel en scoorde 65 punten in 50,60 seconden. Ze werd gevolgd door Vanessa Mannix en Chemas (v. Clearway), 65 punten in 52,36.

Harrie Smolders had pech met de negenjarige Cicero II (v. Cicero Z van Paemel), zijn tijd van 48,25 seconden was goed voor de derde plek, maar de 58 punten wierpen hem terug in het klassement.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.