Ga naar hoofdinhoud

Top vijf-klassering voor Houtzager en Baccarat

Marc Houtzager met Sterrehof's Baccarat. Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl
De zege in de rubriek over 1,45m met barrage op het Duitse Festhallen Reitturnier in Frankfurt was gisteravond voor Henrik von Eckermann met Ugaulin Du Bosquetiau. De Zweedse ruiter was de thuisrijdende combinaties ruim een seconde te snel af in de barrage. Marc Houtzager en Sterrehof's Baccarat waren met de vijfde plek de tweede buitenlandse combinatie in de top 5.

Von Eckermann kwam in Frankfurt voor het eerst internationaal aan de start met de zoon van Kashmir Van Schuttershof en voltooide de barrage in 33,28 seconden. Hiermee was het duo heel ruim een seconde sneller dan Jan Wernke, die met Queen Mary het beste thuisresultaat behaalde. De Duitse ruiter liet de dochter van ContendroI in 34,57 seconden over de finish galopperen.

Top vijf

Michael Jung volgde zijn landgenoot op de voet met de Stolzenberg-zoon Sportsmann S en voltooide de barrage in 34,65 seconden. Daarmee mocht de topeventingruiter zich als derde opstellen voor de prijsuitreiking. De top 5 werd verder compleet gemaakt door Janne Friederike Meyer met Chloé (v. Chippendale Z) en Houtzager met de tienjarige Padinus-zoon.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.