Ga naar hoofdinhoud

Twee podiumplaatsen voor Kraut in Wellington

Laura Kraut schreef vannacht met Nouvelle de overwinning in de vijfsterren rubriek over 1,45m in Wellington op haar naam. De tweede plaats was voor Richie Moloney met Ypaja Yando uit Ierland en met haar andere paard Confu legde Kraut beslag op de derde podiumplaats.

De Amerikaanse amazone liet de KWPN-merrie van Solitair in 56,43 seconden finishen in deze tijdsproef en was daarmee meer dan een halve seconde sneller dan Moloney, die de tienjarige zoon van Quinar in 57,17 seconden liet finishen. Het Ierse duo was met deze tijd op zijn beurt wel ruim een seconde sneller dan Kraut en de schimmelhengst van van Contact Me, die een tijd van 58,19 seconden klokten.

Dicht bij elkaar

De top 5 werd verder compleet gemaakt door Georgina Bloomberg met Manodie II H en Adrienne Sternlicht met Raia D’Helby. Bloomberg was een fractie te langzaam voor een plaats in de top drie met de dochter van Carthago. Het duo passeerde de eindstreep in een tijd van 58,22 seconden, net 0,03 seconden langzamer dan Kraut en Confu. Sternlicht en de SF-merrie van Fergar Mail volgden met een tijd van 58,31 seconden, goed voor de vijfde plek.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.