Ga naar hoofdinhoud

Tweede overwinning Uzunhasan en Donna Ray in Exloo

Lina Uzunhasan boekte zojuist haar tweede overwinning met Donna Ray (v. United) bij de Young Riders in Exloo. En net als in de landenproef waren de juryleden niet unaniem in hun oordeel. De Amerikaanse reed met een eerste, tweede en derde plaats 72.061% bij elkaar en versloeg nipt Lisanne Zoutendijk en Kostendrukkers Ringo Star.

Over de proef van de Amerikaanse Lina Uzunhasan – die in Nederland woont en getraind wordt door Anky van Grunsven – waren de juryleden het niet met elkaar eens. De laagste score was 69.605%, de hoogste 74.605% en haar eindtotaal kwam uit op 72.061%.

Zoutendijk tweede

Lisanne Zoutendijk was in de landenproef nog zevende, maar klom door een sterke proef op naar de tweede plek. Met de Riccione-zoon Kostendrukkers Ringo Star scoorde Zoutendijk 71.447% en kwam vlak achter Uzunhasan op de tweede plaats. De plaatsingscijfers van Zoutendijk waren een eerste plaats bij C en een derde en vijfde plek.

Ook Westendarp tweede

Zoutendijk moest haar tweede plaats delen met Alexa Westendarp op Der Prinz (v. Diamond Hit). De Duitse werd als eerste, tweede en zesde geplaatst.

Kroot en Quint

Robin Bernoski die in de landenproef nog vijfde werd, moest nu genoegen nemen met een elfde plaats op de KWPN-hengst Velazquez (v. Krack C). Meike Kroot en Vince (v. OO Seven) en Laura Quint met Edison (v. Johnson TN) waren nu de tweede Nederlanders in de proef. Zij werden achtste met 68.772%. Rachelle Buining maakte op Rhythem and Blues (v. Welt Hit II) de top tien vol.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.