Ga naar hoofdinhoud

Tweemaal het Wilhelmus voor Jessica Leijser

Jessica Leijser met Chacha Time
Op Salon du Cheval heeft Jessica Leijser vandaag goede zaken gedaan en klonk voor haar twee keer het Nederlandse volkslied. Met Winando (v. Jetset-D) won de amazone de Lichte Tour kür en met haar Chacha Time (v. Painted Black) was ze de beste in de Intermédiaire I.

Gisteren in de Prix St. Georges eindigde Leijser met haar dertienjarige vosruin Winando als tweede. Vandaag in de kür was het duo met 74,125% overtuigend de beste. Fie Skarsoe uit Luxemburg reed Simple Choice (v. Sir Donnerhall) met 71,625% naar de tweede plaats. De Belgische Lien Peeters en Day Dream (v. Dream Of Heidelberg) sloten met 71,208% aan op de derde plaats.

Saskia Maertens en Legend of Loxley (v. Lord Loxley) wonnen gisteren de Prix de Georges, vandaag eindigde het duo in de kür met 69,541% als zesde.

Inter I

Met een score van 65,262% boekte Leijser met de negenjarige Chacha Time in de Intermédiaire I haar tweede overwinning op één dag. In de kleine groep volgde Olivier Carlens als tweede. De Belgische ruiter stuurde Armani du Jade Ewaldress (v. Fürstenreich) naar 61,613%.

Klik hier voor de uitslagen van de Lichte Tour kür.

Klik hier voor de uitslagen van de Intermédiaire I.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.