Ga naar hoofdinhoud

Ulf Möller verruilt Hof Kasselmann voor Helgstrand Dressage

Dr. Ulf Möller en zijn vrouw Eva verlaten per 1 februari 2017 Hof Kasselmann. Na jarenlang dienstverband in Hagen am Teutoburgerwald verhuist het echtpaar naar Denemarken om bij Helgstrand Dressage de training van jonge paarden op zich te nemen en zich bezig te houden met de handel en marketing van het bedrijf van Andreas Helgstrand.

Ondertussen is Ulrich Kasselmann al bezig met een opvolger. De naam van de nieuwe manager zal gauw bekend gemaakt worden.

WK goud

Hof Kasselmann was voor Ulf en Eva Möller het platform voor hun succesvolle carrière in de paardensport. Ulf Möller verwierf grote bekendheid door het winnen van de gouden medaille met Sandro Hit op het WK voor jonge dressuurpaarden toen in Arnhem. Daarna volgden nog meer WK successen met Sir Donnerhall (v. Sandro Hit) en Don Davidoff (v. Don Gregory).

Sa Coeur

Ook Eva Möller reed de jonge paarden van Kasselmann naar medailles op het WK en op de Bundeschampionate. Sa Coeur (v. Sir Donnerhall) en Blickpunkt (v. Belissimo M) brachten haar en Kasselmann veel succes.

VSN-finale

Op 28 december treden Ulf en Eva Möller in Kootwijkerbroek op als juryleden van de VSN-finale.

Bron Eurodressage/Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.