Ga naar hoofdinhoud

Unanieme zege voor Hosmar in individuele proef

Frank Hosmar met Alphaville. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Na de overwinning in de landenproef gisteren in Roosendaal heeft Frank Hosmar zojuist ook de individuele proef gewonnen met Alphaville N.O.P.. Het duo kreeg 74.405% voor hun optreden en werd door alle juryleden op de eerste plaats gezet. In de Grade II eindigde Nicole den Dulk op de derde plaats.

De Sandreo-zoon kreeg een hele serie achten voor onder andere het galopwerk en zelfs een dubbel-tellende negen voor een eenvoudige wissel. Het totaal van 74.405% was iets lager dan gisteren in de landenproef, maar leverde nu, in tegenstelling tot gisteren, wel een unaniem jury-oordeel op.

De tweede plaats was net als gisteren voor Natalia Martyanova met Ilion. Het Russische duo kreeg 70.921% op het protocol en dat was ruim twee procent meer dan Arthur Dieusart, die derde werd. De Belgische ruiter kreeg 68.492% voor zijn proef met Julius Unlimited.

Top vijf

Hosmar eindigde met Guetta nog een keer in de top 5. Met een score van 66.940% mocht hij zich achter Nathalie Bizet opstellen voor de prijsuitreiking. De Franse amazone liet Allisca naar een score van 68.135% lopen en werd vierde.

Grade II

In de Grade II was de zege, net als in de landenproef voor Katrine Kristensen met Welldon Dallas. De scores lagen dicht bij elkaar, maar de Deense had met 71.667% het hoogste resultaat. Alina Rosenberg eindigde met 70.834% op de tweede plaats en Den Dulk volgde met Faust met een score van 70.049% op de derde plek.

Klik hier voor alle uitslagen in de Grade V
Klik hier voor alle uitslagen in de Grade II

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.