Ga naar hoofdinhoud

Unanieme zege voor Von Bredow-Werndl en TSF Dalera BB in Louisdor-Preis finale

Update - Video
Jessica von Bredow-Werndl met Dalera BB Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Jessica von Bredow-Werndl was zojuist met TSF Dalera BB een klasse apart in de finale van de Louisdor Preis en won de rubriek unaniem met een resultaat van 76,720%. Dorothee Schneider volgde op de tweede plaats met Faustus (v. Falsterbo) en Ingrid Klimke eindigde met Franziskus (v. Franziskus) op de derde plaats.

De proef van Von Bredow en de lichtvoetige Dalera was niet geheel foutloos, hier en daar kampte het duo met wat spanning, maar kende vele hoogtepunten. Zo kreeg de amazone uit Beieren onder andere negens voor de piaffe en de passage en zelfs een tien voor de overgangen hier tussen.

Schneider eindigde met Faustus met een score van 73,760% unaniem op de tweede plaats. Het duo liet een constante proef zien zonder grote fouten en kreeg onder andere voor het galopwerk een hele rits achten op het protocol.

Klimke

Klimke kreeg voor haar proef met de bij onder andere Holstein en Oldenburg goedgekeurde zoon van Fidertanz een totaal van 72,160%. De hengst kreeg negens voor de drafverruimingen, maar kreeg te maken met een storing in de wissels om de pas en had ook wat spanning in de verzamelde stap. Uiteindelijk eindigde het duo, ondanks wat verschil van mening van de jury, met ruim een procent verschil in score met de nummer vier op de derde plaats.

Met haar andere paard  Geraldine (v. Fürst Grandios), waarmee ze in de inloopproef nog derde werd,  heeft Klimke de proef voortijdig beëindigd omdat de merrie onregelmatig was.

Bekijk hieronder de winnende proef van Von Bredow-Werndl:

 

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.