Ga naar hoofdinhoud

Verlooy’s Domino vervangen door drie nieuwe paarden

Jos Verlooy hier met Domino. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Jos Verlooy zit niet lang verlegen om goede paarden voor het hoogste niveau. Vorige week werd bekend dat zijn 12-jarige toppaard Domino verkocht was aan de Amerikaanse amazone Audrey Coulter, vandaag wordt gemeld dat vader Axel Verlooy drie nieuwe Grand Prix paarden heeft aangeschaft voor zijn zoon. 

De 19-jarige Belgische ruiter krijgt de beschikking over de tienjarige Caracas (v. Casall). De schimmelhengst werd in het verleden uitgebracht in verschillende 1,60m rubrieken door de Australiër Jamie Kermond, maar kwam het laatste jaar niet meer aan de start.

Verlooy heeft ook de elfjarige hengst Caddie R (v. Come Back II ) op stal staan. Tot enkele weken geleden zat de Deense amazone Linnea Ericsson-Carey in het zadel. Zij sprongen dit jaar op de landenwedstrijden van Falsterbo, Sopot en Odense. Verlooy kwam afgelopen weekend al met de hengst in actie op het CSI van Neeroeteren.

Met de aankoop van de achtjarige KWPN’er Cicero II (v. Cicero Z Van Paemel) heeft Verlooy er nog een talent voor de toekomst bij. De vosruin werd door Tina Lund uitgebracht op 1.45m niveau.

Bron: Equnews / Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.