Ga naar hoofdinhoud

Vijfde plek voor Gabriel Coumans in 2*GP Opglabbeek

Gabriel Coumans, hier met Irco Mac Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Tien combinaties streden gisteren om de winst in de barrage van de 2*Grand Prix Oudsbergen in het Sentower Park in België. Gabriel Coumans was een van hen en met zijn Mr. Blue-zoon Coco Blue de Lui werd hij vijfde. De overwinning ging naar de Fransman Valentin Marcotte met I'm Quite Bright (v. Quite Capitol) voor Johannes Ehning en Cassito del Diablo (v. Cassini I). 

In de barrage van de 1,50m- Grote Prijs bleven slechts drie combinaties foutloos. Valentin Marcotte stuurde zijn tienjarige I’M Quite Bright als snelste rond in 41,44 seconden. Johannes Ehning bleef ruim een seconde achter met zijn Cassini-zoon Cassito del Diablo en de Belgische Hanne Mertens was zelfs ruim tien seconden langzamer dan de winnaar. Mertens had Brunello di Fer (v. Bamako de Muze) onder het zadel.

Coumans snel

Gabriel Coumans kwam qua tijd in de buurt van Marcotte, maar moest een balk incasseren. Met zijn tienjarige zoon van Mr. Blue, Coco Blue de Lui, werd hij vijfde, kort achter Karel Cox en Clintissima van Spalbeek Z (v. Clintissimo Z). Ook zij hadden een balk, maar waren een tiende sneller.

Lars Kersten liep de barrage mis door de vier strafpunten die hij opliep met Dobbey (v. Zirocco Blue VDL). Door zijn snelle tijd in het basisparcours mocht Kersten de veertiende prijs in ontvangst nemen.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.