Ga naar hoofdinhoud

Vleut jr en VDL Groep Quatro winnen SAP-Prize Aken

Maikel van der Vleuten met VDL Groep Quatro Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Maikel van der Vleuten ging er vanmiddag in Aken met VDL Groep Quatro met de zege vandoor in de rubriek over 1.45m op tijd in Aken. Hans-Dieter Dreher werd tweede in deze rubriek, die voorafgaand aan de Grote Prijs op het programma stond in het hoofdstadion van Aken. Leopold van Asten eindigde net buiten de top 5 met VDL Groep Miss Untouchable.

Van der Vleuten en de zoon van Quaprice Boimargot Quincy kwamen donderdag niet verder dan de tiende plaats in de tijdsrubriek over 1.50m, maar waren vandaag met 56.25 seconden op de klok bijna een seconde sneller dan Dreher en Colore. De Duitse ruiter was op zijn beurt met 57.14 seconden op de klok ruim een halve seconde sneller aan de finish met de veertienjarige gekeurde Holsteiner-hengst dan Bertram Allen met High Valley. Het Ierse duo finishte in 57.47 seconden en werd derde.

Felix Haßmann mocht zich met Horse Gym´s Balzaci als vierde opstellen voor de prijsuitreiking met een foutloze rit in 57.82 seconden en Guy Williams liet de KWPN-ruin Titus in 58.35 seconden naar de vijfde plaats springen. De foutloze rit van Van Asten en de dochter van Chacco-Blue was met 59.99 seconden op de klok te langzaam voor een plek in de top 5 en leverde de zesde plek op.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.