Ga naar hoofdinhoud

Voormalige kampioenen plaatsen zich voor volgende ronde

In de categorie voor SF- en Anglo-Arabisch gefokte hengsten en ruinen plaatsten de voormalig kampioen bij de vijfjarigen Andain du Thalie (v. Calvaro) en de oud-kampioen bij de vierjarigen Andiamo de Semilly (v. Diamant de Semilly) zich gisteren op de Grande Semaine in Fontainebleau voor de volgende ronde.

Bij de SF en de Anglo-Arabische gefokte merries maakte de oud-kampioene bij de vijfjarigen en kampioene van CIR de Compiègne van dit jaar, A Toi de Prim (v. Conterno Grande), gisteren een paar fouten. Zes strafpunten werden voor haar rit met Baptiste Bohren genoteerd. Daarentegen sprongen twee dochters van Armitage Boy, Aquarelle de Choizy en Alameme, eruit.

Foutloze ronde

38 van de 103 SF- en Anglo-Arabisch gefokte ruinen en merries liepen gisteren een foutloze ronde. In de categorie overige stamboeken tikten 6 van de 12 ruinen en hengsten geen enkele balk eraf. Bij de merries in deze categorie finishten 6 van de 17 deelnemers foutloos en bij de SF- en Anglo-Arabisch gefokte merries behaalden 46 van de 100 kandidaten foutloos de eindstreep.

Vandaag komen de zesjarigen weer aan de beurt. De beste 50 kandidaten plaatsen zich voor de finale op zondag.

Bekijk hier de uitslagen.

Bron: L’Eperon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.