Ga naar hoofdinhoud

Vos succesvol op Spaanse bodem

Robert Vos met Carat. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Robert Vos kan terugkijken op een succesvolle dag. In de 1,45 m Gold Tour stuurde hij Carat (v. Cardento) naar de zilveren positie en met Count Dooku (v. Chacco Blue) mocht hij in de 1,40 m Gold Tour als derde opstellen.

In het 1,45 m-parcours direct op tijd kwam Vos met 66,57 seconden op de teller net één tiende van een seconde tekort om de Britse ruiter Jamie Wingrove en de KWPN-gefokte Bart VI (v. Lord Z) naar de tweede plaats te verwijzen.

Marc Houtzager kwam in deze rubriek tot de vierde plaats door met Mr. Europe (v. Mr. Blue) 69,12 te klokken, waarmee hij net voorbleef op Dennis van den Brink en Doreusa (v. Phin Phin).

Dubbel succes

De tijden van de top drie in het 1,40 m-parcours over twee fasen lagen dicht bij elkaar. Fransman Clement Frerejacques zag met Undiams de Varenne (v. Diamant de Semilly) 35,94 seconden op de teller verschijnen. Vos was met zijn elfjarige ruin twee tiende van een seconde langzamer en was daarmee goed voor brons.

Kirsten Rikkert eindigde met Chaperon (v. Quaprice Z) op plaats vijf. Eerder op de dag won ze ook al de 1,35 m Silver Tour met Sorrento (v. Kingston).

Klik hier voor de uitslag van de 1,45 m.
Klik hier voor de uitslag van de 1,40 m.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.