Ga naar hoofdinhoud

Wedstrijdseizoen 2016 voorbij voor Lisa Nooren

Lisa Nooren is even uitgereden en zal in 2016 niet meer in de springring in actie komen. Dat maakte de Limburgse amazone op haar facebookpagina bekend. Nadat Nooren twee keer haar sleutelbeen brak hebben de artsen haar nu gewoon  voldoende rust voorgeschreven om te herstellen.

Op Indoor Brabant brak Nooren haar sleutelbeen de eerste keer. Daarna kwam ze begin november ten val op een wedstrijd in Lier en brak haar sleutelbeen opnieuw. De Limburgse zou eigenlijk aan de start verschijnen in Maastricht, maar moest haar deelname op JIM afzeggen vanwege deze blessure.

Aan de kant

Ook al kan de amazone tijdelijk niet in het zadel plaatsnemen, toch zal ze zeker niet in een hoekje gaan zitten wachten tot alles weer in orde is. “Ook al kan ik niet rijden, ik zal toch aan de kant van de ring staan, in de stallen en verder alles doen wat ik met mijn ene werkende arm kan”, schreef ze op facebook. “Dank aan alle collega’s, vrienden en familie voor het geweldige seizoen. Ik kan niet wachten om er in 2017 weer bij te zijn.”

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/FB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.