Ga naar hoofdinhoud

Werth en Don Johnson FRH imponeren opnieuw

Werth wist met Don Johnson FRH (v. Don Frederico) twee dagen geleden ook al te imponeren in de CDI 5* Grand Prix van München, maar vandaag deden ze daar in de afsluitende Kür nog een schepje bovenop. Maar liefst 84.200% zette de combinatie op het scorebord en daarmee was het een afgetekende overwinning. Dorothee Schneider op Sammy Davis jr. (v. San Remo) volgde met 81.525% op gepaste afstand. Beide dames waren de enige die de magische 80% grens passeerden.

Plek drie ging naar Hubertus Schmidt met Imperio 3 (v. Connery). Hij reed een percentage van 79.325% bij elkaar. De juryleden waren in deze Grand Prix Kür aardig eensgezind over de uitslag. Jan-Dirk Gießelmann ontving met Real Dancer FRH (v. Rubin-Royal) 77.900% en sloot aan als vierde en hield de Portugees Daniel Pinto – die met Santurion De Massa (v. Munchhausen) 75.325% op het scorebord zette – op enige afstand.

Grand Prix CSI 3* naar Annina Züger

Naast de Grand Prix Kür werd het springen vandaag afgesloten met Grand Prix over 1.60m. De overwinning ging naar de jonge Zwitserse Annina Züger met haar ervaren zeventienjarige Louis (v. Lord Pezi). Ze beëindigde de tweede omloop foutloos in 66.67 seconden en kon daardoor 15.500 Euro op haar bankrekening bijschrijven. Maximilian Lill was met Capuccino 39 (v. Clerus) ruim een seconde langzamer en pakte de tweede prijs. Voor Holger Hetzel en zijn Cornet Obolensky nazaat Come to win 51 zat er niet meer in dan de derde plek.

Bekijk hier de resultaten van de CDI 5* Grand Prix Kür

Bekijk hier de resultaten van de CSI 3* Grand Prix

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.