Ga naar hoofdinhoud

Werth geeft concurrentie opnieuw het nakijken

Isabell Werth en EmilioFoto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Na de winst gisteren in de vijfsterren Grand Prix met Weihegold (v. Don Schufro), pakte Isabell Werth op de Stuttgart German Masters vandaag opnieuw de winst. Dit maal reed ze haar andere troef Emilio (v. Ehrenpreis) naar de zege in de viersterren Grand Prix. 

Het jurycorps zat zeker niet op één lijn. De hoogste beoordeling kwam van het jurylid bij C, Dr. Vincenzo Truppa. Hij beloonde de proef met 79.900%, terwijl Francis Verbeek, die plaats nam bij M, niet meer dan 71.700% over had voor het optreden. Toch was de eindscore van 75.580% voldoende om Anabel Balkenhol met Dablino FRH (v. De Niro) voor te blijven. Deze combinatie noteerde 74.340% voor hun optreden.

Fabienne Lütkemeier maakte het Duitse onderonsje compleet door met Fabregaz (v. Florestano) met 71.580% derde te worden.

Wereldbekerkwalificatie

Vanmiddag staat de wereldbekerwedstrijd kür op muziek op het programma. Daarvoor zal Werth topper Weihegold uit de stal halen. Voor Nederland starten Danielle Heijkoop met Badari (v. Gribaldi) en Madeleine Witte-Vrees met Cennin (v. Vivaldi).

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.