Ga naar hoofdinhoud

Wesley Mulder vijfde in Grote Prijs Bonheiden

Twister de la Pomme in 2017 met Wesley Mulder. Foto: Equitaris.de
De Belgen bezetten gisteren de eerste twee plaatsen in de Grote Prijs van Bonheiden. Na een spannende barrage won Ann Carton Grootjans op Funky Music met vier tiende verschil van haar landgenoot Ugo Berrittella. Joao Eduardo Ferreira de Carvalho uit Brazilië werd derde. Wesley Mulder reed Twister de la Pomme met een foutloze rit naar de vijfde plek.

Elf combinaties vertrokken in de barrage van de Grote Prijs. Ann Carton Grootjans is aan een sterke reeks wedstrijden bezig met haar schimmel merrie Funky Music (v. Vigo d’Arsouilles). De Grote Prijs van Bonheiden won de Belgische gisteren voor de tweede keer op rij.

Zwaar bevochten

Het was wel een zwaar bevochten zege. Ann Carton Grootjans klokte een tijd van 37,41 seconden die door Ugo Berrittella met Balouzino (v. Baloubet du Rouet) werd benaderd. De Belg snelde in 37,85 seconden over de finish. Joao Eduardo Ferreira de Carvalho sprong met Ragtime Rouge (v. Adelfos) naar de derde plaats in 38,79 seconden.

Mulder fouloos

Wesley Mulder was met de AES gekeurde hengst Twister de la Pomme (v. Darco) de laatste foutloze in de barrage en dat leverde hem de vijfde plaats op. Bianca Schoenmakers kreeg in de barrage een balk en werd met de Ustinov-zoon Daylight HDH negende.

Bron Horseman.be/Paardenkrant-Horses.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.