Ga naar hoofdinhoud

Willem Greve naar derde plek in Grand Prix Oliva

Ook in het Spaanse Oliva wisten de Nederlandse ruiters goede resultaten neer te zetten in de Grand Prix. Willem Greve was aanvoerder van de delegatie door op een derde plaats te eindigen met de merrie Elke Maria M (v. Cornet Obolensky). De overwinning in deze 2* Grand Prix over een hoogte van 1,45m was voor de Fransman Julien Epaillard met de SF-gefokte Safari D Auge (v. Diamant de Semilly). Hij reed een foutloze barrage in 44,05 seconden. De Britse amazone Jemma Kirk eindigde op de tweede plek met haar Quelisto (v.  J'Ai l'Espoir d'Elle) door foutloos te finishen in een tijd van 44,51.

Willem Greve had bijna een seconde meer nodig en eindigde daarmee op het derde podiumtrapje. Dat Willem en Elke Maria M in vorm zijn bewezen ze ook met deze topklassering weer. De vierde plaats was voor Remco Been met zijn hengst VDL Holland vd Bisschop (v. Heartbreaker).

Succes voor paarden Stoeterij Sterrehof

Stoeterij Sterrehof was als eigenaar en sponsor in beeld voor de plaatsen vijf en zes in deze Grand Prix. Het succesvolle echtelijke duo Julia Kayser en Marc Houtzager reden ook beide foutloos, maar een hogere klassering zat er niet in. Vijfde werd Julia met Sterrehof’s Cayetano Z (v. Caretano Z) en verwees zo Marc naar het zesde geld met Sterrehof’s Baccarat (v. Padinus). Er waren maar liefst tweeëntwintig prijswinnaars in deze goed gevulde rubriek en de Nederlanders pakten ook nog volgprijzen. Jesper Romp kwam op de dertiende plek met Don’T Touch It M (v. Untouchable), Ivo Biessen werd met Sandorado (v. Sandro Boy) zestiende en Robert Vos werd met Carat (v. Cardento) nog negentiende.

Klik hier voor de uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.