Ga naar hoofdinhoud

Willem Greve tweede in Medium Tour CSI2* Roosendaal

In het zadel van de KWPN-goedgekeurde hengst Carrera (v. Larino) werd Willem Greve vandaag tweede in de CSI2* Medium Tour in Roosendaal. De overwinning ging naar de Ierse Harry Marshall met de Heartbreaker-zoon Bordeaux. In de CSI1* won Siebe Kramer met Ellemeta (v. Indorado).

Van de 58 starts bleven er in het eerste parcours 19 combinaties foutloos. In het tweede parcours was Harry Marshall verreweg de snelste, hij klokte een tijd van 29,68 seconden. Greve stuurde Carrera behendig in de rondte en met 32,81 seconden op de teller kon hij Malin Parmler uit Zweden nog net achter zich houden. Parmler stuurde Hockney (v. Baloubet du Rouet) naar 32,84.

Albert Voorn en Wiljan Laarakkers deelden de vierde plaats. Voorn stuurde Freebird (v. Lupicor) naar 33,83 seconden, Laarakkers klokte precies dezelfde tijd met Codermie Z (v. Coriano Z).

Winst voor Siebe Kramer

In de CSI1* Small Tour startten er 34 combinaties, waarvan er 8 foutloos bleven. Siebe Kramer was met Ellemeta één van de twee Nederlanders die in het tweede parcours mochten verschijnen. Dit deed hij echter wel goed, hij won deze namelijk met een tijd van 30,31.

Abdulrahman Alrajhi uit Saoedi-Arabië werd tweede met de BWP-er Chilli Pepper van de Helle (v. Cumano) en bleef hierbij voor op de Brit James Emblen met Dy Nas’ Tie (v. Tangelo van de Zuuthoeve).

Bert Jan van de Pol stuurde de Numero Uno-zoon Looyman Z in 37,42 seconden naar de vierde plaats.

Klik hier voor de uitslag van de Small Tour.
Klik hier voor de uitslag van de Medium Tour.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.