Ga naar hoofdinhoud

Winningmood allergisch voor haarspray

Luciana Diniz met Winningmood Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
De mysterie achter de bultjes die Winningmood buiten spel zetten, is opgelost. Luciana Diniz laat op Facebook weten dat een staart- en manenspray, die vijf weken geleden door de amazone werd gekocht, de oorzaak is van het euvel. Aankomend weekend neemt Diniz haar tophengst weer mee op concours. 

Ruim 2,5 maand verscheen Winningmood niet op concours. Vorige week liet Luciana Diniz via Facebook weten dat bultjes de hengst de laatste weken aan de kant hielden. Uiteindelijk kwam ze er met haar dierenarts achter dat de nieuwe staart- en manenspray de boosdoener was.

De Portugese  laat vandaag weten dat ze het werk met de zeventienjarige hengst weer heeft opgepakt en aankomend weekend aan de start verschijnt van de Global Champions Tour-wedstrijd in Cannes.

2 reacties op “Winningmood allergisch voor haarspray

  • Anke

    Een spray die 5 weken geleden is gekocht, kan het paard natuurlijk niet al 2,5 maand (= 10 weken) aan de kant houden wegens bultjes.
    Ergens gaat er hier iets mis 🙂

  • Rick Helmink

    Beste Anke,

    Bedankt voor uw oplettendheid, ik heb de formulering iets aangepast. Maar het klopt dat Winningmood zijn laatste concours in maart (Parijs) liep.

    Met vriendelijke groet,

    Rick Helmink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.