Ga naar hoofdinhoud

Winst Aaron Vale met nieuw talent in Jumper Classic Ocala

De Amerikaan Aaron Vale had nog nier eerder de Hannoveraanse hengst Quality on Top op een internationale wedstrijd gestart. Het CSI4* in Ocala was de eerste en in zijn tweede start op de HITS was het meteen raak: overtuigende zege in de 1,50m-rubriek. Landgenoot Mattias Tromp werd tweede, gevolgd door de Venezolaanse ruiters Pablo Barrios en Emanuel Andrade.

Dertien combinaties leverden strijd voor de hoofdprijs in de 1,50m Jumper Classic. Aaron Vale zette met afstand de snelste tijd op de klokken met Quality on Top, 38,43 seconden bleek voor niemand haalbaar.

ESI-veiling

De Hannoveraanse hengst werd in 2014 via de ESI-veiling verkocht en kwam in Florida wonende Colombiaan German Camargo terecht. Daarna is hij onder het zadel van Aaron Vale gekomen.

Op 2 seconden

Mattias Tromp werd door zijn landgenoot Vale op ongeveer twee seconden gereden. Tromp stuurde de Quidam de Revel-zoon Avon naar 40,33 seconden.

AD Uutje

De Venezolaanse ruiters Pablo Barrios en Emanuel Andrade reden hun KWPN’ers Zara Leandra (v. Metropole) en U (v. Monaco) naar de derde en vierde tijd. U beter bekend als AD Uutje was eerder onder  Doda de Miranda succesvol op 1,60m-niveau.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.