Ga naar hoofdinhoud

Winst in Grand Prix La Coruña naar Billy Twomey

De Longines Grand Prix van La Coruña werd gisterenavond gewonnen door de Ier Billy Twomey. Met zijn dertienjarige ruin Diaghilev (v. Vangelis S) was hij de snelste in het parcours over 1.60 meter met barrage. Leopold van Asten en Maikel van der Vleuten kwamen niet verder dan de eerste omloop waarin zij beiden twee springfouten moesten incasseren.


Twomey finishte de barrage in een tijd van 38,38 seconden en wist hiermee net voor te blijven op zijn grootste concurrent, Alberto Zorzi. De Italiaan had met Fair Light van ’t Heike (v. Vigo D’Arsouilles) 38,64 seconden nodig voor de barrage en werd daarmee tweede.

Twee keer Cornet Obolensky

De derde plaats was voor de voor Oostenrijk rijdende Max Kühner. Met de Cornet Obolensky-nakomeling Cornet Kalua finishte hij in een tijd van 40,28 seconden. De Spanjaard Manuel Fernandez Saro werd vierde met eveneens een nakomeling van Cornet Obolensky, Cannavaro 9. Deze combinatie kwam in een tijd van 43,53 seconden over de finish.

KWPN’er

De vijfde plaats was voor Tobias Meyer en de KWPN’er Avanti (v. Quattro). In een tijd van 48,69 seconden was dit de laatste combinatie die de barrage foutloos afsloot.

Klik hier voor de uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.