Ga naar hoofdinhoud

Zesde plaats voor Monique van den Broek in GP San Giovanni

Monique van den Broek was met op de tienjarige Charmeur (v. Veron) de beste Nederlander in de Grand Prix van de Riviera Sun Tour in het Italiaanse San Giovanni. De amazone uit Sevenum werd zesde in de 3*GP die door de Fransman Guillaume Foutrier werd gewonnen. Wout-Jan van der Schans en Capetown (v. Oklund) werden achtste.

Vijftien combinaties kwamen in de tweede ronde van de GP over 1,50m terug. Monique van den Broek nam met de Veron-zoon Charmeur geen fouten mee, Wout-Jan van der Schans was in de eerste ronde een van de snelste vierfouters met Capetown.

Foutloos

Zowel Van der Schans als Van den Broek bleven in de tweede omloop foutloos. Wout-Jan klom met Capetown op naar de achtste plaats door de snelle tijd van 41,63 seconden. Monique van den Broek klokte met Charmeur 45,64 seconden en was de langzaamste combinatie met twee nulrondes.

Foutrier wint

Guillaume Foutrier trok de overwinning naar zich toe op Tchin de la Tour (v. Chin Chin), hij was met 40,14 seconden de snelste. De tweede plaats ging naar Hans Dieter Dreher met de Holsteiner Cool and Easy (v. Contender), de derde plaats kwam in Belgische handen in de persoon van Wilm Vermeir met Gentiane de la Pomme (v. Shindler de Muze).

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.