Ga naar hoofdinhoud

Zoer klopt Van der Vleuten in Zuidbroek

Albert Zoer
In de 1.40m proef in de Eurohal in Zuidbroek ging vanavond Albert Zoer er met de winst vandoor. Met Charlie Chaplin klokte de Drent in de negen combinaties tellende barrage de snelste tijd. Nipt ging Zoer sneller door de finish dan Maikel van der Vleuten, die het op zijn beurt won van Duitser Alexander Hinz. Overige winnaars vandaag in Zuidbroek waren Daan van Geel en James Billington.

Met de achtjarige ruin Charlie Chapin liet Zoer de teller op het scorebord stoppen in 34.51. Regerend Nederlands kampioen Maikel van der Vleuten zadelde voor deze proef VDL Groep Quatro. De Holstein gefokte ruin ging door de finish in 34.86 seconden.

Met Concetto-nazaat Campitello bezette Alexander Hinz de derde plaats in 36.07, gevolgd door Harrie Wiering met World Wide en Sabrina van Rijswijk met Zomodo P.

Van Geel & Kramer
Daan van Geel en Siebe Kramer stonden bovenaan in de 1.35m rubriek. Met Viento Uno W-nakomeling Boris verwees Van Geel Zsa Zsa (Sam R.) en Kramer naar de tweede plaats in de proef direct op tijd door anderhalve seconde sneller te finishen.

1.30m en Young horses
In de barrage van het 1.30m was de stalruiter van Wiepke van de Lageweg het rapst. James Billington ging ongekend snel met Mr. Blue-merrie Celena VDL en pakte in 33.75 de overwinning. Annelies Vorsselmans was met Avalon in 35.51 goed voor het tweede geld. Op drie eindigde Chantal Regter met Curonia in 36.48 seconden.

Sylvana Wezeman stelde Dollard’s Doolittle uitstekend voor en won de rubriek voor de zes- en zevenjarige paarden. Dallas VDL, die zowel de hengstencompetitie in Roosendaal als die twee dagen eerder in Zuidbroek op zijn naam schreef, plaatse zich als tweede met Jur Vrieling.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.