Zoï Snels begint goed in Neustadt-Dosse

Zoï Snels, hier met El Clarimo

Met een zesde plaats op Starpower TN in het 1,40m en een vijfde plaats op Elton John TN in de jonge paarden-rubriek is Zoï Snels het internationale concours in Neustadt-Dosse goed begonnen. De stalruiter van Team Nijhof reed de beide KWPN-hengsten foutloos naar de top van de klassementen in de volle rubrieken.

Zowel de 1,40m-rubriek als de proef voor de jonge springpaarden werden in twee groepen verdeeld door de grote deelname. Beide rubrieken gingen direct op fouten en tijd.

Starpower TN

In het 1,40m klokte Zoï Snels 54,44 seconden met de Stakkato-zoon Starpower TN. Hij bleef een kleine zes seconden achter de winnaar Aggelos Touloupis uit Griekenland met Coco Chanell 15 (v. Cellestial). Felix Hassmann op Baron WZ (v. Balou du Rouet) werd tweede voor zijn landgenote Amke Stroman met Goldorac (v. Grejs).

Tweede afdeling

De tweede afdeling kwam op naam van Dirk Klaproth met de Graf Top-zoon Graf Moritz. Piet Raijmakers jr. kreeg met zijn beide paarden Amberlina (v. Tangelo van de Zuuthoeve) en Sawyer L Enchante (v. Gold de Becourt) een tijdfout.

Elton John TN

In de proef voor zeven- en achtjarige springpaarden stuurde Zoï Snels de KWPN-hengst Elton John TN (v. Clearway) naar de vijfde tijd. Zijn afdeling werd gewonnen door de Duitser Christoph Kauert Met de Stakkato-merrie Stakketa ESC. In de eerste groep ging Felix Hassmann met de winst naar huis op de Hannoveraanse merrie Cantara 77 (v. Canstakko).

Klik hier voor de uitslagen.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.