Ga naar hoofdinhoud

Zwitserse zege in Medium Tour, Poels net naast podium zevenjarigen

In Valkenswaard was het vandaag de Zwitserse springruiter Fabio Crotta, die er met de zege vandoor ging in de Medium Tour. In deze rubriek over 1.40m speelden de Nederlanders geen rol van betekenis. Bij de zevenjarigen ging de Ier Bertram Allen er met de winst vandoor. Aniek Poels eindigde op de vierde plek in dit parcours over 1.35m.

Medium Tour

Crotta zat voor deze Medium Tour in het zadel van de negenjarige Casall de Fuyssieux Z en was met 36.62 seconden in de barrage ruim een seconde sneller dan Malin Parmler en Dagma uit Zweden, die tweede werden.
De derde plaats was voor Alexandre Sueur met Ninkie de v. Z en de Belgische ruiters Jos Verlooy en Nick Vrins maakten de top 5 compleet. Verlooy stuurde de elfjarige For Jef vd Wezelse Heihoeve in 38.75 seconden door de barrage en Vrins kwam met de achtjarige Indiana van ‘ T Heike in 41.67 seconden aan de finish.

Zevenjarigen

Allen en Etoile de Loma waren met ruim twee seconden verschil niet te kloppen in deze rubriek op tijd. Steve Guerdat, die tweede werd met Janus V was ook veel sneller dan de concurrenten. De Fransman stuurde de zoon van Namelus R in 63.76 seconden over de eindstreep, waar Allen de klok stopte op 61.47 seconden en de nummer drie, Espen K. Johansen uit Noorwegen kwam in 68.63 seconden aan de finish met Larnaca.

Poels kwam met Eolita S in 69.46 seconden aan de finish, goed voor de vierde plaats en de Brit Mark Armstrong stuurde Daniella in 69.90 seconden naar de vijfde plaats.

Klik hier voor alle uitslagen in de Medium Tour
Klik hier voor alle uitslagen in de rubriek voor zevenjarigen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.