Adviezen

PaspoortenJuridisch advies

Schelstraete Advocaten beantwoordt de juridische vragen voor Horses.nl. Schelstraete Advocaten is opgericht in 1989 en is een onafhankelijk advocatenkantoor dat actief is met het adviseren en procederen voor ondernemers en particulieren op onder meer het praktijkgebied hippisch recht.

Advies Schelstraete Advocaten


Foto Lonneke Ruesink

Veterinair advies

Dierenkliniek Emmeloord behandelt voor Horses.nl de veterinaire vragen. Dierenkliniek Emmeloord is een grote eerste en tweedelijns kliniek met in totaal ruim 35 medewerkers. De kliniek bestaat uit een aparte kleine huisdieren- en paardenafdeling. Het team van dierenartsen en assistenten streeft ernaar om uw paard met de beste zorg te omringen.

Advies Dierenkliniek Emmeloord


Foto Lonneke RuesinkVoedingsadvies

VoerVergelijk.nl verzorgt de voedingsadviezen op Horses.nl. VoerVergelijk.nl is een onafhankelijke website voor het zoeken, vergelijken en beoordelen van ruim 700 soorten paardenvoer en meer dan 1000 supplementen voor paarden. De kennisbank bevat informatie over vele onderwerpen.

Advies VoerVergelijk.nl


Stel een vraag

Heb jij een vraag op voedings-, juridisch of veterinair gebied? Stuur dan een e-mail met je vraag naar horses@eisma.nl. De redactie van Horses.nl behoudt zich het recht voor inzendingen te weigeren of te bekorten. De redactie legt alleen vragen aan een deskundige voor als deze voor publicatie in aanmerking komen. Over het in behandeling nemen van vragen wordt niet gecorrespondeerd.

Stuur je vraag