Ga naar hoofdinhoud

Nieuw initiatief voor bijscholing

Foto Lonneke Ruesink

KNHS Regio Utrecht organiseerde afgelopen vrijdag een bijscholing voor juryleden en instructeurs onder de noemer ‘Utrecht’s got talent’. Voor het eerst was een bijscholing openbaar bij te wonen en kon het publiek vragen stellen en inzicht krijgen hoe de jury wordt opgeleid.

Het idee kwam van regiobestuurslid en professioneel dressuuramazone Monique Hijdra. “Ik ben voorzitter van de werkgroep opleidingen en daarmee geven invulling aan het opleiden van ruiters, juryleden en trainers. Ons doel is het talent in Utrecht te vergroten. Dit is de perfecte manier om alle partijen bij elkaar te krijgen en kennis uit te wisselen. Naar mijn mening is het gat tussen de ruiters, juryleden en instructeurs te groot en kan communicatie dat juist verkleinen,” aldus Hijdra.

Op het programma stonden de beoordeling van jonge paarden en verschillende rassen, het opleiden tot en met Grand Prix niveau en ook de deelnemers aan de Rabo regiotrainingen van Utrecht mochten hun kunsten vertonen. Aan het woord kwamen Adriaan en Arie Hamoen,  Annemarie Brouwer en Patrick Berends.

Bron: KNHS

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook