Ga naar hoofdinhoud

1,40m-rubriek prooi voor Albert Zoer

Albert Zoer

Zojuist heeft in Drachten Albert Zoer de Sale of the Rising Stars Prijs over 1,40m gewonnen. Met zijn Zerro Leone (v. Kigali) snelde hij in 29,95 seconden naar de eerste plaats. Tweede werd Brit Guy Williams met Torinto van de Middelstede (v. Remondo). Robert Vos en Carat (v. Cardento) behaalden de derde plaats.

Albert Zoer verdiende 625 euro door het twee fase-parcours foutloos en in de snelste tijd af te leggen. Voor Williams zat er nog 500 euro in de prijzenpot. Hij rondde de tweede fase af in 30,34 seconden. Met 30,72 seconden ging het derde geld naar Robert Vos.

Vierde werd Michel Hendrix met Wimette (v. Karandasj) en pas op de dertiende plaats was weer een Nederlander te vinden, namelijk Chantal Regter met Zendo (v. Heartbreaker). Zowel Wimette als Zendo zijn in eigendom van Stal Hendrix. Ook Stal Van der Ham heeft een aandeel in Zendo.

Drie KWPN goedgekeurde hengsten kwamen aan start in de 1,40m-rubriek. Zavall VDL (v. Casall) onder Jur Vrieling was de succesvolste. De combinatie werd 38ste vanwege één tijdfout. Arthos R (v. Namelus R) kreeg onder Wim Schröder één springfout te verduren en Warrant (v. Numero Uno) liep onder Henk van de Pol tegen acht strafpunten aan.

Klik hier voor de volledige uitslag.

Bron: Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook