Ga naar hoofdinhoud

VIDEO: ‘Vake’ Jos Ceulemans door achtbaan van emoties

Jos Ceulemans kreeg het gisteren op Jumping Mechelen zwaar te verduren. De paardenfokker, hengstenhouder, paardenhandelaar en organisator van de Groentenjumping vervulde in de Nekkerhal een rol die de nodige stress met zich meebracht. Maar die eindigde in gejuich!

Als grootvader van twee deelnemers aan de finale van het CSI U25 ging Ceulemans door een achtbaan van emoties. Eerst bij Jeroen De Winter en vervolgens bij de nog jongere Thibeau Spits. Kristel Ceulemans legde de martelgang van haar vader Jos vast op video.

Bekijk hier de uitslag

Video

2 kleinzonen aan het werk zien in de top 15 vd finale Csi u25 kan niet goed zijn voor de gezondheid. Eerst bij Jeroen De Winter en dan bij de nog jongere Thibeau Spits. Kijk en geniet mee! Proficiat moeke Noella Geens en vake Jos Ceulemans.

Posted by Kristel Ceulemans on maandag 28 december 2015

Bron: Facebook Kristel Ceulemans

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

2 reacties op “VIDEO: ‘Vake’ Jos Ceulemans door achtbaan van emoties

  • tony v

    Met Jos in de buurt is het jumping gebeuren nooit saai. Zo zouden er meer moeten zijn zulke supporters brengen leven in de brouwerij.

  • Monique

    Daar wil ik wel een keer mee aan tafel zitten bij een mooie springwedstrijd… Hij “helpt” de paarden vanaf zijn stoel de hindernis wel over.. Heerlijk dat dit met ons gedeeld wordt..!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook