Ga naar hoofdinhoud

VIDEO: ‘Vake’ Jos Ceulemans door achtbaan van emoties

Jos Ceulemans kreeg het gisteren op Jumping Mechelen zwaar te verduren. De paardenfokker, hengstenhouder, paardenhandelaar en organisator van de Groentenjumping vervulde in de Nekkerhal een rol die de nodige stress met zich meebracht. Maar die eindigde in gejuich!

Als grootvader van twee deelnemers aan de finale van het CSI U25 ging Ceulemans door een achtbaan van emoties. Eerst bij Jeroen De Winter en vervolgens bij de nog jongere Thibeau Spits. Kristel Ceulemans legde de martelgang van haar vader Jos vast op video.

Bekijk hier de uitslag

Video

2 kleinzonen aan het werk zien in de top 15 vd finale Csi u25 kan niet goed zijn voor de gezondheid. Eerst bij Jeroen De Winter en dan bij de nog jongere Thibeau Spits. Kijk en geniet mee! Proficiat moeke Noella Geens en vake Jos Ceulemans.

Posted by Kristel Ceulemans on maandag 28 december 2015

Bron: Facebook Kristel Ceulemans

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

2 reacties op “VIDEO: ‘Vake’ Jos Ceulemans door achtbaan van emoties

  • tony v

    Met Jos in de buurt is het jumping gebeuren nooit saai. Zo zouden er meer moeten zijn zulke supporters brengen leven in de brouwerij.

  • Monique

    Daar wil ik wel een keer mee aan tafel zitten bij een mooie springwedstrijd… Hij “helpt” de paarden vanaf zijn stoel de hindernis wel over.. Heerlijk dat dit met ons gedeeld wordt..!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook