Ga naar hoofdinhoud

Binnenkort Circus ‘Bertram Allen’

Bertram Allen is momenteel met Quiet Easy en Hector van d'Abdijhoeve bijzonder succesvol in Hong Kong. Vlak voor zijn vertrek uit het Duitse Hünxe, waar Allen normaliter gestationeerd is, maakte de springruiter nog even twee filmpjes van zijn toppaarden los in de rijbaan. "Binnenkort opent het een circus", voegde de Ier aan de filmpjes toe.

Hector van d’Abdijhoeve vermaakt zichzelf met een deken, terwijl Quiet Easy een grote bal door de bak rolt. “Quiet Easy maakt zich op voor Hong Kong”, schrijft Allen, “Voor het springen…?”

 

Bron: Facebook Bertram Allen

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook