Ga naar hoofdinhoud

36.000 euro voor embryo van Cornet Obolensky en William Whitakers Arielle

De Belgische Mixed Summer Edition van ET Auction werd vandaag afgesloten met een verkooppercentage van meer dan 95%. Het duurste embryo was van Cornet Obolensky en de topmerrie Arielle . Een Britse koper betaalde 36.000 euro voor het embryo uit de Acord II-dochter, waarmee William Whitaker onder meer de wereldbekerkwalificatie van Mechelen won. 

Het meeste geld werd neergeteld voor Plathina van ’t Ruytershof. Deze tweejarige dochter van Vigo d’Arsouilles werd verkocht voor 48.000 euro en vertrok eveneens naar Groot-Brittannië. Op de derde plaats stond opnieuw nafok van Cornet Obolensky. Cinderella D Z werd voor 32.000 euro verkocht en ook zij werd door een Britse koper gekocht.

Internationaal

De paarden werden niet alleen naar België en Groot-Brittannië verkocht. De kopers kwamen ook uit de Verenigde Staten, Qatar, Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal.

Björn Van Bunder

Op de website van ET Auction staat Valentijn de Brabander stil bij de tragische dood van Björn Van Bunder, die twee weken geleden omkwam bij een tragisch verkeersongeval en gisteren werd begraven. “Gisteren was de begrafenis van mijn goede vriend, zakenpartner en mede-oprichter van ET Auction. Vandaag bevestigde het resultaat van de veiling de internationale doorbraak en het kon niet meer confronterend zijn. Nog een keer mijn speciale dank voor alles wat Björn gedaan heeft voor ET Auction en heel veel sterkte voor zijn familie en vrienden.”

Klik hier voor de volledige collectie met verkoopprijzen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/ ET Auction

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook